Glidmedel anal training

glidmedel anal training

Köp Anal Training Kit - Endast kr! Kit med tre pluggar för dig som nybörjare, eller dig som vill bli expert på analsex. Anal training kit: Två analpluggar i hygieniskt plastmaterial. Sugpropp ger fria händer. Helsvenskt tryggt företag med gedigen erfarenhet. Läs mer! Hej gott folk. Jag och min flicvkän har bestämt oss för att testa Analsex. Såhär har vi tänkt göra, Antingen.

Glidmedel anal training - knulla helsingborg

Buttplug - You2Toys - Silver Plug ,00 kr. Är du kvinna så kan du använda en av de tre pluggarna för att stimulera under vaginalt sex. Använder barnolja när jag tar frun o 2 an fint glid. Kittet hjälper dig att arbeta sig uppnåt och kunna ta emot freesex free sexfilms saker. Den stora är väl stor för min smak. I lager Beställ före kl 13 och vi skickar samma dag vardagar. Går det för fort.

Glidmedel anal training - sex free

Tips på glidmedel - Analsex. Om du är nybörjare inom anal stimulans så bör du börja med den lilla pluggen. Välj ikon till inlägget. Tanken med dessa analpluggar är att du börjar med den minsta för att sedan avsluta med den största, för att successivt vänja din kropp.

0 comments

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *